Anmälan

Anmälan och väntelistan till konferensen är stängd. Om du anmält dig till väntelistan innan den stängde i maj har du fortfarande möjlighet att få en plats på konferensen om det blir sena avbokningar. Vi kommer i sådana fall att kontakta dig.

Deltagaravgift

Deltagaravgift är 3 100 kr exkl. moms. I avgiften ingår tillträde till föreläsningarna och seminarierna samt tillgång till utställningen, som är på plats första dagen. Lunch och fika ingår båda konferensdagarna.

Anmälan för föreläsare eller moderator

Du som är föreläsare eller moderator kan välja om du bara tänkt delta vid ditt seminarium eller om du vill delta på resten av konferensen. Om du enbart är med vid din egen programpunkt ska du anmäla det via formuläret för medverkande. Observera att måltider då inte ingår.

Om du vill delta på resten av konferensen och seminarierna kan du göra det till ett reducerat pris. I kostnaden ingår lunch och fika.

Reducerad avgift för medverkande 1 dag – 500 kr
Reducerad avgift för medverkande 2 dagar – 1000 kr

Valbara seminarier

Under båda konferensdagarna finns särskilda block då seminariespår äger rum parallellt. Ingen föranmälan sker till seminarierna. Se till att vara i god tid till de seminarier där du vill delta för att vara säker på att få en plats.

Betalning

Deltagaravgiften faktureras. Faktura skickas inom ett par veckor efter att du har anmält dig och fått din plats bekräftad. Om du inte har möjlighet att betala via faktura, kontakta kvinnofrid2023@akademikonferens.se.

Avbokning

Avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet via e-post. Om avbokning görs kommer en avbokningsavgift om 750 kr att tas ut. Om du redan betalat din faktura återbetalas hela den fakturerade avgiften förutom 750 kr. Vid avbokning efter den 1 augusti sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften.

Om du blir sjuk eller får förhinder och inte kan komma till konferensen så har du möjlighet att skicka en annan deltagare.

Byte av deltagare

Om du inte kan gå på konferensen kan du låta en kollega ta din plats. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet via kvinnofrid2023@akademikonferens.se så snart som möjligt.

Filmning och streaming

Plenumföreläsningarna som hålls i den stora bankettsalen kommer att filmas och sändas direkt. Konferensföreläsningarna kommer även att textas och läggas upp på webben i efterhand. Inledningen och plenumföreläsning 1 & 2 sänds i SVT Forum i efterhand.

En fotograf kommer att dokumentera delar av konferensen.

Har du frågor eller vill avboka/ändra din anmälan?

Kontakta konferensens sekretariat via: kvinnofrid2023@akademikonferens.se

Senast uppdaterad: 2023-08-25