Utställning 29 augusti 2023 – dag 1

Utställningen kommer endast att vara dag 1, den 29 augusti. Utställare är de myndigheter i nationell myndighetssamverkan som köpt utställarpaket.

Bekräfta till Isabelle Berglund senast 22 maj att ni ska delta i utställningen genom att mejla isabelle.berglund@nck.uu.se. Meddela också vem som ska bemanna utställningen och vem på din myndighet som är kontaktperson för utställningen.

Alla myndigheter har möjlighet att anmäla en monterperson utan extra kostnad, som också får lunch och fika under konferensens första dag. Plats till seminarierna ingår inte för den personen.

Tider och bemanning

Utställningen är öppen mellan kl. 8.30–15.15 den 29 augusti.

Tider för utställningen:


07.00 - Clarion Hotel Sign öppnar konferenslokalerna

08.30 - Utställningen öppnar och ska vara redo

08.30–10.00 - Registrering och utställningsyta

12.00–13.30 - Stående lunch i anslutning till utställningsytorna

14.45–15.15 - Paus och fika. Möjlighet att besöka utställningen

15.15–16.00 - Utställningen packas ihop. Mingel äger rum på samma yta från kl. 16.30

Utrymme och möblering

Utställningsytan Hyllan ligger i direkt anslutning till konferenslokalerna på våning två. Se skiss över plan 2.

Varje utställningsyta är ca 2 meter djup och 1,5 meter bred. Utställningsytorna är i en öppen lokal utan bås. Det finns inte några väggar eller skärmar mellan utställarna. Observera att spikar, tejp, häftkuddar etc är inte tillåtet på hotellets väggar, golv och tak.

Den möblering som finns på plats på varje utställningsyta är ett ståbord. Eluttag finns, liksom trådlöst internet. Ni tar själva med eventuell vepa, broschyrställ och informationsmaterial.

Det finns inte möjlighet att beställa extra möbler på plats.

Bilder på utställningslokalen

Huvudsaklig utställningsyta på Clarion Hotel Sign.
Utställningsyta på andra sidan rummet på Clarion Hotel Sign.

Emballage och sopor

Varje utställare ansvarar för att inget emballage eller sopor lämnas kvar i utställarområdet. Material som behöver skickas tillbaka eller hämtas upp måste hämtas senast tisdag kväll kl. 18, och kan inte lämnas kvar på Clarion Hotel Sign längre än så.

Parkering

Clarion Hotel Sign har inga egna parkeringsplatser utan hänvisar till Stockholms stads garage precis under hotellet. Där kostar parkeringen ca 425 kr per dygn.

Material och leverans

Material som ni önskar ha till er utställning kan skickas till Clarion Hotel Sign i förväg. Material får anlända Clarion tidigast måndag 28 augusti av utrymmesskäl. Material som behöver skickas tillbaka eller hämtas upp måste hämtas senast tisdag kväll kl. 18, och kan inte lämnas kvar längre än så.

Material kan skickas i förväg till:
Clarion Sign
Lilla Bantorget 9
111 23 Stockholm

Allt material ska märkas med "Kvinnofrid 29/8" och *Din myndighets namn*.

Om ni har skickat material i förväg kommer det finnas i anslutning till utställningsytan på tisdag morgon. Det kommer att vara tydligt utmärkt vilken myndighet/organisation som är placerad var. Förutom personal från Clarion kommer det också finnas en person på plats från NCK som kan hjälpa till med frågor kring utställningen.

Kontakt

Om du har frågor, kontakta Isabelle Berglund som är kontaktperson på NCK för utställningen. Vänligen mejla isabelle.berglund@nck.uu.se.

Senast uppdaterad: 2023-05-23