Kursregistrering för kurser om mäns våld mot kvinnor på NCK

Här kan du läsa om vad som gäller för dig som är antagen till, villkorligt antagen till eller placerad som reserv för kurserna "Mäns våld mot kvinnor, grundkurs" och "Mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer med fokus på särskild sårbarhet".

Kurserna ges i höst vid Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK) i samverkan med institutionen för kvinnors och barns hälsa (KBH) vid Uppsala universitet. 

Information till antagna

Du registrerar dig själv på kurserna i Ladok för studenter. Registreringen är öppen från 29 juli 2021 till 22 augusti 2021.

Registrera dig på kurs i Ladok för studenter

När du är registrerad hittar du mer information om kurserna i lärplattformen Studium:

Information till villkorligt antagna

På ditt antagningsbesked ser du om du är antagen med villkor. Är du villkorligt antagen till kursen "Mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer med fokus på särskild sårbarhet" måste du styrka din behörighet med ett examensbevis innan du kan registrera dig.

Mejla ditt examensbevis till NCK på utbildning@nck.uu.se för att styrka din behörighet så snart som möjligt och allra senast den 15 augusti 2021.

Återkoppling på din behörighet kan du förvänta dig från och med 16 augusti 2021.

Information till reserver

Om du är placerad som reserv kommer NCK att kontakta dig om du kan erbjudas en plats. Reservantagningen sker från 24 augusti fram till kursstart.

Om du blir erbjuden en plats som reserv måste du svara inom två dygn. Se därför till att dina kontaktuppgifter är korrekta på ditt konto på antagning.se så att vi snabbt kan få tag på dig. Håll även koll på din skräpkorg i din mejl, utifall att viktiga meddelanden har hamnat där. 

Kontaktinformation och support

Vid specifika frågor om utbildningen, kontakta NCK:s utbildningsenhet på utbildning@nck.uu.se. Du kan också hitta information på NCK:s webbplats om utbildning

Kontakta Antagningsservice på antagning.se om du har frågor om antagning eller genom att ringa 0771–550 720, mån–fre kl. 9.00–16.00.

Kontakta Uppsala universitets Servicedesk om du har frågor om studentkonton och inloggning genom att mejla servicedesk@uu.se eller ringa 018-471 44 00.

Senast uppdaterad: 2021-06-17